VÄLMÅENDE OCH GEMENSAMMA UPPLEVELSER  

I Calliolas verksamhet sammanlänkas det vackra, lugnet och sinnesfriden.

Calliola erbjuder och befrämjar tjänster och filosofi för socialt, fysiskt och mentalt välmående.

Grundpelaren och framgångskonceptet i varje organisation och arbetsgemenskap är samarbete, gemensamma upplevelser och förtroende för varandra. En stark kultur och ivriga människor är nyckelfaktorer för en bra verksamhet och ett gott ledarskap.

 

Tillställningarna på Calliola kan kombineras med service för välmående såsom

 

·      Rekreationsdagar

·      Mindfulness

·      Yoga

·      Pilates

·      Idrottsligt program

·      Paddling

·      Äventyrsspel

·      Kraftgivande skogsutflykter

 

Många av våra samarbetspartners, t.ex. Utbildningscentret Public använder även Calliolas omgivning för sina rehabiliterings- och välmåendetjänster.

​Calliola erbjuder verktygen för främjande av välmående och socialt umgänge i en naturskön miljö. Calliolas atmosfär och miljö stärker känslan av gemenskap och stunder av samarbete.

De idylliska inkvarteringsställena i privata villor och lägenheter erbjuder avstressande vilostunder. I strandbastun är det skönt att slappna av efter en lång dag med möten.

 

Hållbar utveckling och respekt för skärgårdsomgivningen och naturen är viktiga värden för företagarfamiljen på Calliola och de återspeglar sig under alla årstider. Dessa värderingar tas i beaktande i Calliolas verksamhet dagligen.

Restaurang Calliola använder närodlade och ekologiska råvaror av säsongens bästa råvaror i sin matlagning. Produkterna kommer från småbruk och olika producenter i närområdet.

 

Calliola erbjuder även en plats där närproducenter kan presentera sina råvaror och sin kunskap. Gemenskap uppnår man bland annat genom att delta i sommargästernas evenemang och rekreation.

Calliola ligger vid havet i Ekenäs skärgård, Västra Nyland, endast en dryg timmes bilfärd från Helsingfors och Åbo.

Våra kunder inser gång efter gång att Calliola bör man själv se och uppleva. Ingen bild eller berättelse kan skildra den skönhet och själsliga upplevelse man upplever på Calliola.

 

TA KONTAKT
  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • https://plus.google.com/101683213170
  • Grey Pinterest Icon

Calliola – Vid havet i Raseborg

Rågövägen 315, 10710 Snappertuna.

Tel. +358 201 600 888 / försäljning

Tel. +358 400 163 632 / Calliola

e-post: calliola@calliola.com

© 2017 Calliola