22.3.2019

Please reload

Postauksia

Upplevelser och händelser på Calliola i 20 år

 

Lugnet, naturen och samhörighet är nutidens fenomen. Företag och offentliga organisationer strävar i sina möten samtidigt efter såväl upplevelser, lugn och ro som effektivitet. Organisationernas starkaste framgångsfaktorer är en stark kultur och engagerade och motiverade arbetstagare. Calliolas möten planeras individuellt för varje grupp och tillställningarna förverkligas med stort hjärta och lång erfarenhet.

 

Stämningsfulla, personliga bröllop är drömmen för många brudpar. Calliolas bröllopskoncept som förenar släkt och vänner under hela veckoslutet har blivit mycket populära. Det privata, lugnet och finländsk närproducerad mat i kombination med stiliga utrymmen och bra service bäddar för en unik bröllops- och festupplevelse.

 

Calliolas fartfyllda historia består av den finländska skärgårdens liv och historia. Skärgårds- och jordbruksstället vid havsstranden på ön Rågö i Snappertuna, Raseborg förvandlades i operasångaren Timo  Mustakallios ägo (artistnamn Timo Callio) på 1960-talet till en semesterby. Efter att ha varit i Mustakallios ägo blev Calliola en semesterby för Sparbankernas ledning och personal i nästan tio år. År 1997 vändes bladet i Calliolas historia. Företagarfamiljen Maiju och Kari Kasanen, känd från utbildnings- och konsultbranschen fick Calliola i sin ägo och omsorgsfulla skötsel.

Maijus och Karis dröm var att planera och förverkliga en annorlunda, kvalitativ och hemtrevlig plats för mötes-, rekreations- och festbruk.  Arbetet har gjorts med stort hjärta och idag är Calliola känt för sina mångsidiga och stämningsfulla utrymmen, sin närproducerade mat som lagas av kockar på toppnivå samt för sin personal som betjänar sina kunder med värme. Om man har besökt Calliola en gång vill man gärna komma igen.

 

Samtidigt då Finland firar sin 100-åriga självständighet kan Calliola detta jubileumsår fira sin 20-års jubileumssäsong. I den föränderliga och digitaliserade världen satsar vi på Calliola starkt på vår servicekvalitet, bland annat genom våra nya nätsidor.

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Arkisto
TA KONTAKT
  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • https://plus.google.com/101683213170
  • Grey Pinterest Icon

Calliola – Vid havet i Raseborg

Rågövägen 315, 10710 Snappertuna.

Tel. +358 201 600 888 / försäljning

Tel. +358 400 163 632 / Calliola

e-post: calliola@calliola.com

© 2017 Calliola