ÖVERNATTA VID HAVET

INKVARTERING

På Calliola övernattar man i strandvillor och lägenheter inredda i skärgårdsstil. Vi kan inkvartera max. 80 personer (inkl. extra sängar). Vår inkvarteringskapacitet kan ändå ökas med hjälp av våra samarbetspartners. Mest populärt bland Calliolas gäster är att bo i två personers rum eller 4-8 personers villor. Inkvarteringsutrymmena är luftiga, personligt inredda och de flesta har havsutsikt. I villorna finns förutom sovrum även ett eller flera badrum, sällskapsrum samt terrass.

 

Vi erbjuder även en personers rum bl.a. i Villa Calliola och i Villa Majakka. Villorna lämpar sig även för mindre arbetsgrupper.

I inkvarteringsutrymmena finns förfriskningar och andra drycker, snacks, TV, Radio-/CD spelare, hårtork, handdukar och sängkläder. I de flesta utrymmena finns även kaffebryggare och vattenkokare. I Luotsi finns även ett öppet kök med matsal. Det har varit viktigt att använda material av god kvalitet i alla våra utrymmen. En del av våra sängar har specialbredd och vi har bl.a. kuddar av olika tjocklek. Alla våra inkvarteringsutrymmen är rökfria.

 

SKÄRGÅRDSVILLORNA

Ankkuri, Kummeli och Kompassi

Luftiga och ljusa villor med inkvarteringsmöjlighet för 6-8 personer i sovrummen i nedre våningen och på loftet i övre våningen, 2-3 badrum, yta 100 m

 

Loisto

Luftig och ljus villa med inkvartering för 6-7 personer i sovrummen i nedre våningen och på loftet på övre våningen. Tre badrum. Yta 100 m².

 

Luoto

En trivsam tvåvånings villa med bastu lämplig för fem personer. Två badrum.

 

Majakka

En trivsam och stämningsfull tvåvånings villa för sex personer. Tre enkelrum i nedre våningen. Två badrum. Öppen spis i vardagsrummet. Yta 80 m².

 

LÄGENHETER

Calliolas lägenheter Skuutti, Vinssi, Luotsi, Poiju och Reimari ligger på Calliolas högsta berg. Alla lägenheterna har havsutsikt, förutom Vinssi som ligger i skogsomgivning.

 

Skuutti och Vinssi

Sympatiska lägenheter för två personer som man kan kombinera med varandra. I båda lägenheterna finns plats för 1-2 personer, badrum, yta 20 m².

 

Luotsi

En högklassig och rymlig lägenhet som även passar för mindre möten. Inkvartering för fyra personer, i lägenheterna finns två tvåpersoners sovrum. Vardagsrum, badrum, separat wc, kök och matplats för 10 personer samt en terrass utomhus.

 

Poiju

Två personers lägenhet, dusch / wc, sällskapsrum, yta 56 m².

 

Reimari

Tre personers lägenhet, i nedre våningen finns ett sovrum för två personer, i övre våningen ett loft för en person. Två badrum. Yta 70 m².

 

RUM 1–2 pers.

Villa calliola blue, green, yellow och lilac room

I den herrgårdslika Villa Calliolas andra våning finns fyra rymliga dubbelrum. I tre av rummen finns extra breda sängar. 3 x 2 pers. samt 1 x 1 pers. Och i en del av rummen finns möjlighet till extra säng, separat dusch / wc (gemensam)

 

RUMMEN AALTO OCH LAINE

Twin rum och enkelrum i skärgårdsstil i omedelbar närhet till huvudbyggnaden. Rummen delar gemensam dusch och wc. I båda rummen finns möjlighet till extrabädd för 1-2 personer.

 

MUMMONMÖKKI

Ett litet trevligt hus som ligger på ett parkliknande område omgivet av gamla ekar, askar och lönnar, i omedelbar närhet till huvudbyggnaden. Mummonmökki passar även för rörelsehindrade. Inkvarteringsmöjlighet för 1-2 personer, sällskapsrum, öppen spis, yta 35 m².

 

VILLA SAARISTO – SVITEN

Villa Saaristo på Calliola passar för idyllisk och personlig inkvartering. Villa Saaristo är en av Calliolas äldsta byggnader som har många gamla historier. Inredningen andas havskänsla och stämningen från den gamla skärgårdstiden förstärks bl.a. genom stockväggarna som patinerats med åren. Inkvartering för två personer, dusch och vedeldad bastu, separat wc, brasrum, separat sovrum, yta 60 m², egen sandstrand.

 

TA KONTAKT
  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • https://plus.google.com/101683213170
  • Grey Pinterest Icon

Calliola – Vid havet i Raseborg

Rågövägen 315, 10710 Snappertuna.

Tel. +358 201 600 888 / försäljning

Tel. +358 400 163 632 / Calliola

e-post: calliola@calliola.com

© 2017 Calliola